INDIBA

INDIBA ACTIVE

El tratamiento de INDIBA® activ para la rehabilitación se centra en acelerar los mecanismos naturales de reparación del tejido para que de una forma inocua y segura, el paciente se recupere lo antes posible. Tanto en patología aguda como crónica el objetivo fundamental del tratamiento se focaliza en la reducción  del  dolor, la inflamación y en acelerar los procesos de curación gracias al efecto del  sistema Proionic® único en el método INDIBA® activ.

INDIBA ESTÉTICA

INDIBA® activ en Fisioestética actúa reequilibrando el metabolismo celular lo cual se traduce en unos tejidos más compactos y de apariencia más joven. Mejora la microcirculación, disminuye el edema, reduce los depósitos grasos y la flacidez cutánea. Su uso continuado permite mantener los efectos de la cirugía y prevenir o retrasar futuras reintervenciones.

El nuevo estilo de vida nos lleva a cuidarnos más, no sólo nuestra salud sino también nuestra imagen. Un buen aspecto físico se traduce en una mejor salud, calidad de vida y felicidad.

NUESTROS SERVICIOS

FISIOTERÁPIA

La Fisioteràpia és una disciplina de la Salut que ofereix una alternativa terapèutica no farmacològica que, en molts casos, ajuda a pal·liar els símptomes de múltiples dolències, tant agudes com a cròniques.


La fisioteràpia com a agent de salut, treballen per a la prevenció, curació i disminució dels problemes musculesquelètic i posturals.

 

El fisioterapeuta pot oferir-li múltiples solucions als seus problemes de salut, garantint sempre la seva seguretat, fiabilitat i eficàcia.

KINESIOLOGÍA

És un mètode que utilitza test musculars per descobrir desequilibris energètics i corregir-los.


El test muscular és l'art d'establir un diàleg amb el cos/ment de dins a fora, d'accedir a tot un arxiu d'informació conscient i inconscient.

El cos humà està expressant constantment d'una manera externa el que li succeeix internament i això el podem mesurar i avaluar externament a través del test muscular el qual ens va donant constantment una informació,del que el cos fa, del que el cos vol i de totes les seves necessitats.

A més podem fer la correcció que ens demani ja sigui a un nivell: estructural, químic, mental-emocional, electromagnètic i poder tornar a testar per conèixer si les seves necessitats s'han cobert.

Per tant el test muscular és una eina que utilitzem els kinessiòlegs per comprendre i comunicar-nos amb el cos humà.

QUIROMASAJE

REFLEXOLOGÍA PODAL

En l'actualitat, donem molt poca importància als peus, són els grans oblidats del nostre cos i no obstant això, són la part del cos on van a parar multitud de terminacions nervioses. La planta del peu i el peu en el seu conjunt, representen de forma esquemàtica la totalitat del cos i els seus òrgans. Aquest és el principi de la reflexologia podal.

 

És un massatge que s'aplica en els peus treballant específicament punts reflexos d'òrgans, glàndules, músculs, articulacions,... 

 

L'aplicació d'aquest mètode ajuda a estimular les funcions de l'organisme i contribueix a prevenir dolències i a reestablir la salut, augmentant la capacitat de regeneració i d'autocuració del propi cos.

DRENAJE LINFÁTICO

El drenatge limfàtic manual és una tècnica de massatge molt suau i harmònica, que té com a objectiu l'activació del funcionament del sistema limfàtic per millorar l'eliminació de liquido intersticial, relaxar la musculatura, potenciar la resposta del sistema inmunitari i eliminar les substàncies de desfet de l'organisme, produint una sensació de benestar i relaxació.

 

Els efectes del drenatge linfàtic, fa que tingui moltes possibilitats d'aplicació en les àrees de la salut i l'estética, com per exemple l'estrés, insomni, dolors en general, estrenyiment, problemes menstruals, acne, arrugues, celulitis, prepart i postpart, post cirugia estètica, cremades,...

TERAPIA FLORAL

Les flors de Bach s'utilitzen per tractar estats emocionals partint de la idea de tractar a l'individu en comptes de la malaltia, solucionar el problema emocional per resoldre la malaltia física.

 

El seu sistema consta de 38 essències florals elaborades a força d'arbres, arbustos i plantes silvestres, que es classifiquen en 7 grups que engloben els diferents estats emocionals: pors, incertesa, desinterès, solitud, facilitat per ser influenciats pels altres, desesperació i preocupació en excés pels altres.

REIKI

Reiki és una paraula sànscrita que significa REI, energia universal i KI, energia vital. 


És una tècnica de canalització i transmissió d'energia vital a través de la imposició de mans, que s'utilitza per obtenir pau i equilibri en tots els nivells: 
 

Físic: millora del dolor, lesions, metabolisme,... 
Emocional: problemes sentimentals, agressivitat, infelicitat,... 
Mental: hàbits nocius, estrès, insomni,... 
Espiritual: harmonia, pau, equilibri,...


El Reiki actua en profunditat anant a l'arrel del problema físic o emocional, permetent que l'emoció o el patró de conducta que ha creat el desequilibri, es manifesti i sigui sanat. També ens ajuda al creixement personal i a l'expansió de la nostra consciència. 

NUTRICION

Introduce aquí una breve descripción.

AURICULOTERÁPIA

És una tècnica de reflexologia que es fonamenta en l'existència en el pavelló auricular d'uns punts especials, l'estimulació dels quals produeix a distància efectes reflexos que es tradueixen en una millora o en una desaparició de les molèsties inicials.


Té efectes importants sobre la regulació del dolor, reduir l'estrès, l'ansietat i les addiccions.